Zuzana Ferjencikova

17 juni, Grote Kerk in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zuzana Ferjencikova verzorgt op vrijdag 17 juni het Openingsconcert van de Internationale serie orgelconcerten in de Grote Kerk te Harlingen. Zuzana is afkomstig uit Slowakije, woont thans in Zwitserland en is momenteel orgelprofessor aan het Codarts-Conservatorium te Rotterdam (specialiteit : rom...

Lees meer

Zuzana Ferjencikova verzorgt op vrijdag 17 juni het Openingsconcert van de Internationale serie orgelconcerten in de Grote Kerk te Harlingen.

Zuzana is afkomstig uit Slowakije, woont thans in Zwitserland en is momenteel orgelprofessor aan het Codarts-Conservatorium te Rotterdam (specialiteit : romantische orgelmuziek en improvisatie). Zuzana won in 2004 de eerste prijs tijdens het wereldberoemde Orgelimprovisatieconcours te Haarlem. Zij is de enige vrouw die die concours won! Zuzana werkte nauw samen met de Parijse organist Jean Guillou, wiens composities zij op CD laat verschijnen.

Andere CD's maakte ze o.a. op orgels in Bratislava, Wenen en Fribourg (Zwitserland). Op het programma in de Grote Kerk in Harlingen staan composities van G.F.Händel (een Concerto voor orgel en orkest in een transcriptie van J.Guillou), het Adagio KV 540 van W.A.Mozart, "Säya-Lóiseau bleu "op. 50 van J.Guillou, Mozarts Adagio en rondo KV 617 en een Improvisatie.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
CJP : € 5.00

Waar is het?

Grote Kerk
Kerkpad 3
8861 ES HARLINGEN