Theaterspektakel NOORD

1 september t/m 26 september, Theaterhal Zuidbroek in ZUIDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. NOORD vertelt over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking. Omringd door een immens decor beleef je het meeslepende theaterspektakel NOORD. Een voorstelling met muziek, dans, unieke projecties en sp...

Lees meer

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. NOORD vertelt over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking.

Omringd door een immens decor beleef je het meeslepende theaterspektakel NOORD. Een voorstelling met muziek, dans, unieke projecties en special effects. 

NOORD vertelt het mysterieuze, fictieve verhaal over een verdwenen boerderij. Een ongekend groot decor ondersteunt het verhaal met indrukwekkende projecties. Als bezoeker word je meegezogen in de golven als de Groningse dijken breken en kom je ónder de grond terecht. Hier vertelt de bodem zijn geschiedenis.

NOORD zorgt voor een niet eerder vertoonde theaterbeleving, artistiek vernieuwend met bekende noordelijke acteurs, dansers en nieuw geschreven muziek. In NOORD staat Groningen op het podium en is het thema van de bevingen de aanjager van het grotere probleem: het klimaat en de manier waarop wij de aarde gebruiken. 

Maak uw avondje uit extra feestelijk:

Theaterdiner € 36,50 bijboeken.

U dineert dan voorafgaand aan de voorstelling in Hotel van der Valk Groningen-Zuidbroek, waarna u rechtstreeks naar het theater wandelt.

VIP € 95,00

Wilt u zichzelf extra verwennen dan kunt u een speciale VIP ticket bestellen. U heeft dan de premium plaats, toegang tot de VIP lounge, een parkeertickt, stoelkussen, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, drie consumpties fris, bier of wijn, diverse hapjes en een programma magazine. Elke avond te boeken.

Speciale plaatsen voor mindervaliden.

Wij hebben speciale rolstoelplaatsen  ingericht met een plek voor uw begeleider. U kunt hierover contact opnemen met Van Plan Ticketservice: 0900 4001000

Groepen groter dan 20 personen

Komt u met meer dan 20 personen dan is het niet mogelijk deze in één keer te boeken. U kunt dan contact opnemen met Van Plan Ticketservice: 0900 4001000 Van Plan regelt het dan voor u.

PARKEREN (Gratis)

Direct naast de Eurohal is een parkeerterrein voor 500 auto's. U kunt hier GRATIS parkeren.

Speciaal voor RABObank-leden Groningen

Ben jij lid van de RABObank Groningen en beschik je over een kortingscode voor NOORD? Dan kun je deze spannende en magische voorstelling met korting bezoeken op zaterdag 18 september! 

Ga naar de RABObank-voorstellingen

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 1 september 2021 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 31.00

Toelichting: genoemde prijs geldt voor rang 3, rolstoelplaats of begeleidersplaats. Rang 2 bedraagt € 38.00, rang 1 bedraagt € 46.00; excl. administratiekosten van € 0.85 per order.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theaterhal Zuidbroek
Burgemeester Omtaweg 4
9636 EM ZUIDBROEK

Gerelateerde evenementen

Loader