Rolien Schrik

4 september t/m 24 oktober, Galerie Beeldbrengers in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schilderijen. Rolien Schrik is geboren in Gasselternijveen. Ze is altijd veel creatief bezig geweest en heeft ook gewerkt als activiteitenbegeleidster. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze meer gelegenheid om te schilderen en ging ze zich daarin verder ontwikkelen. Ze woont nu in Valthe. R...

Lees meer

Schilderijen.

Rolien Schrik is geboren in Gasselternijveen. Ze is altijd veel creatief bezig geweest en heeft ook gewerkt als activiteitenbegeleidster. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze meer gelegenheid om te schilderen en ging ze zich daarin verder ontwikkelen. Ze woont nu in Valthe. Rolien schildert voornamelijk met acrylverf. Ze heeft een brede interesse en schildert natuurlandschappen, bloemen, dieren, portretten en ook abstract werk.

In 2017 had ze haar eerste expositie en er volgden nog daarna vele andere. In 2021 doet ze zelfs mee aan acht tentoonstellingen in Groningen en Drenthe.

Rolien Schrik is aangesloten bij het Kunstkollektief Borger-Odoorn en haar atelier is dan ook te bezoeken tijdens de Kunstroute van het Kunstkollektief op 9 en 10 oktober.

De expositie bij Beeldbrengers wordt op zaterdag 4 september om 14.00 uur geopend. Rolien Schrik zal dan aanwezig zijn om iets over haar werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom. Buiten is gelegenheid om te zitten.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke acht weken wordt er een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast zijn er veel leuke boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die jong en oud inspireren om zelf lekker creatief aan de slag te gaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 4 september 2021 t/m zondag 24 oktober 2021

zondag : 10:00-16:00
zaterdag : 10:00-16:00

Toelichting: 4 sep ochtend gesloten

zo 5 september 2021 : 10:00 - 16:00

Toelichting: 4 sep ochtend gesloten

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie Beeldbrengers
Oosterdiep WZ 7A
7881 GK EMMER-COMPASCUUM

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader