PAFFF: NHL Stendenkoor - Project Overtone

17 juni t/m 19 juni, Stadhuis in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Elk gebouw heeft zijn eigen klanken, tonen en geluiden; zijn eigen klank- karakteristieken. Klankkunstenaar Bouke Groen heeft voor Explore the North een unieke muzikale compositie gemaakt binnen de ruimtes van het Stadhuis aan het Hofplein. Hiervoor bracht hij de klank-karakteristieken van het Stadh...

Lees meer

Elk gebouw heeft zijn eigen klanken, tonen en geluiden; zijn eigen klank- karakteristieken. Klankkunstenaar Bouke Groen heeft voor Explore the North een unieke muzikale compositie gemaakt binnen de ruimtes van het Stadhuis aan het Hofplein. Hiervoor bracht hij de klank-karakteristieken van het Stadhuis in kaart, met behulp van technologie en berekeningen.

De compositie, geschreven door Bouke Groen en Renske de Boer wordt a capella gezongen door het NHL Stendenkoor in de verschillende ruimtes, terwijl je daar als publiek omheen staat. Zo is ook het publiek onderdeel van de performance, want ook jij bent van invloed op de klanken in de ruimte. Project Overtone biedt een intieme ervaring die je meeneemt door het Stadhuis om te ontdekken dat je nooit meer op dezelfde wijze naar een gebouw of ruimte kijkt. Of luistert.

Over PAFFF

Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

Stadhuis
Hofplein 36
8911 HJ LEEUWARDEN

€ 7,50