Online: DVHN en LC Academie: Het onbekende Rusland

29 september 2020 t/m 1 december 2020, Online in PROV GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ontdek meer over ‘Het onbekende Rusland’ Rusland wordt vaak geassocieerd met legeroefeningen, buitenlandse politiek en het vermeende narcisme van president Poetin. Rusland is echter veel meer dan dat. Tijdens een reeks van Academies komt u alles te weten over Het onbekende Rusland....

Lees meer

Ontdek meer over ‘Het onbekende Rusland’

Rusland wordt vaak geassocieerd met legeroefeningen, buitenlandse politiek en het vermeende narcisme van president Poetin. Rusland is echter veel meer dan dat.

Tijdens een reeks van Academies komt u alles te weten over Het onbekende Rusland. Wat zijn mythes en werkelijkheden over Rusland? Wat is de relatie tussen Rusland en Oekraïne? Deze en meer vragen staan centraal tijdens het DVHN Academie in samenwerking met het Netherlands Russia Centre.

De 10-delige Academie reeks zoomt onder andere in op de religie en economie, de heersende elite, de relatie met China en de inlichtingendienst van Rusland. Zo wordt het onbekende maar fascinerende Rusland steeds minder een mysterie.

SPREKERS TIJDENS DEZE ACADEMIE REEKS ZIJN: Hans van Koningsbrugge (hoogleraar geschiedenis en politiek van Rusland, directeur van het Nederlands-Rusland Centrum), Ron Keller (voormalig Nederlands ambassadeur in Moskou, Peking, Kiëv en Ankara) en Nicolaas Kraft van Ermel (Oekraïne deskundige en verbonden aan het Nederland-Rusland Centrum).

Informatie

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus gaan we deze DVHN Academie houden in de vorm van een webinar.

De reeks vindt plaats vanaf 29 september op iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur.

Op dvhn.nl/academie vindt u een overzicht van de webinar reeks en de thema’s.

Lezers betalen voor het bijwonen van de tien academies een bedrag van € 175,-. Abonnees van DVHN krijgen € 25,- korting op de reeks en betalen slechts € 150,-.

Deelnemers hebben 29 september een mail gekregen met daarin alle informatie om te kunnen deelnemen aan de webinars. De inloggegevens kunnen voor de hele reeks gebruikt worden. 

Lees minder

Links

Data en tijden

di 29 september 2020 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 175.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 175,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader