Laif O Laif

25 september, Dorpshuis Bij Jacobus in ZEERIJP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bernard Brogue en Tammo Tamminga; singer-songwriters. Met Laif o Laif hebben Bernard Brogue en Tammo Tamminga een bijzondere CD afgeleverd. Een album gezongen in de Groningse streektaal. Twee mannen geboren in de provincie Groningen, wonend op de Veluwe en zingend over hun Groningse roots in al haa...

Lees meer

Bernard Brogue en Tammo Tamminga; singer-songwriters.

Met Laif o Laif hebben Bernard Brogue en Tammo Tamminga een bijzondere CD afgeleverd. Een album gezongen in de Groningse streektaal. Twee mannen geboren in de provincie Groningen, wonend op de Veluwe en zingend over hun Groningse roots in al haar facetten. Bernard en Tammo ontmoetten elkaar in 2014 in Apeldoorn. Ze zaten zelfs samen op dezelfde middelbare school in Stadskanaal, zonder het van elkaar te weten. Al snel ontstond het plan om samen een “spaigelploatje” in het Gronings op te nemen. Nog voor de Corona periode zag de CD “ Laif o Laif” (liefje mijn liefje) het levenslicht als resultaat van een bijzonder samenwerkingsverband. De CD staat vol met songs over verlies en verlangen, hoop en strijd tegen de aardbevingen die het gebied nog immer teisteren.

Op zaterdag 25 september verzorgen Bernard Brogue en Tammo Tamminga een concert dat bestaat uit drie delen. Beide artiesten zingen eerst eigen werk; Tammo doet dat in het Gronings en Bernard in het Engels, waarna ze, afsluitend als duo, de Laif O Laif CD integraal ten gehore zullen brengen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00

Voorverkoop: Bij Jacobus Borgweg 9 9914 Zeerijp.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dorpshuis Bij Jacobus
Borgweg 7-9
9914 PC ZEERIJP
0596 571551
www.bijjacobus.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader