Interactieve puzzeltochten

9 juli t/m 31 oktober, Spyderwheelz Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Interactieve puzzeltochten vanuit de stad Grunn. Ga vanuit huis (stad Grunn) op avontuur met een van onze puzzeltochten en ontdek de stad en/of de provincie op een unieke en leuke manier. Ontdek de mooiste plekken van onze provincie vanuit de auto. Of stap op een stoere Spyderwheelz OF pak jouw eig...

Lees meer

Interactieve puzzeltochten vanuit de stad Grunn.

Ga vanuit huis (stad Grunn) op avontuur met een van onze puzzeltochten en ontdek de stad en/of de provincie op een unieke en leuke manier. Ontdek de mooiste plekken van onze provincie vanuit de auto. Of stap op een stoere Spyderwheelz OF pak jouw eigen fiets wanneer jij het liever wat rustiger aan wilt doen of nog geen rijbewijs hebt maar toch op zoek wilt naar de pareltjes van de stad Grunn. Door middel van het oplossen van puzzels in het puzzelboek dat jij van ons ontvang, ontdek jij jouw volgende locatie. Laat je onderweg verrassen door de geluidsfragmenten en opdrachten en leer de stad/provincie (nog) beter kennen. Geschikt voor alle leeftijden (Spyderwheelz vanaf 8 jaar) Een leuke dag gegarandeerd met herinneringen voor altijd!

Voor onze activiteiten hanteren wij diverse prijzen. Voor meer informatie over de prijzen verwijzen we u graag naar onze website.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Spyderwheelz Groningen
Poelestraat 42
9712 KC GRONINGEN
www.treasure-events.nl
info@treasure-events.nl

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader