Het BOWIE concert

6 januari 2022 t/m 7 januari 2022, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Let op: deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden in januari 2021. Vijf jaar na zijn dood komt pop legende David Bowie tot leven tijdens deze unieke concertreeks. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Het BOWIE Concert is het grootste ee...

Lees meer

Let op: deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden in januari 2021.

Vijf jaar na zijn dood komt pop legende David Bowie tot leven tijdens deze unieke concertreeks. Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Ode aan iconische wereldster
Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden.

Zorgvuldig auditieproces
Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van Het BOWIE Concert. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten, zangers en dansers. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens Het BOWIE Concert voorbij.

Feest der herkenning voor elke Bowie fan
Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van Space Oddity tot Let’s Dance en Life on Mars, maar ook bijzondere duetten zoals Tonight (dat Bowie zong met Tina Turner) en Dancing in the Street (duet dat hij zong met Mick Jagger). De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan.

Grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden
Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. Het BOWIE Concert is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Het concert is in slechts vier steden in Nederland te zien, waaronder MartiniPlaza Theater. Mis het niet!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 januari 2022 : 20:00 - 22:00
vr 7 januari 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 71.20

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 71,20

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader