Herfsttuinenmarathon Het Tuinpad Op

2 oktober t/m 3 oktober, Diverse Tuinen in PROV GRONINGEN EN DRENTHE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

HET TUINPAD OP - IN NACHBARS GARTEN zet zich in voor het openstellen van bezienswaardige particuliere tuinen en het onder de aandacht brengen van bijzondere openbare tuinen en parken in Groningen, Drenthe en Noordwest Duitsland en op deze wijze zowel de tuincultuur te bevorderen alsook grensoverschr...

Lees meer

HET TUINPAD OP - IN NACHBARS GARTEN zet zich in voor het openstellen van bezienswaardige particuliere tuinen en het onder de aandacht brengen van bijzondere openbare tuinen en parken in Groningen, Drenthe en Noordwest Duitsland en op deze wijze zowel de tuincultuur te bevorderen alsook grensoverschrijdende contacten te stimuleren. De openstelling van particuliere tuinen is in vele Europese landen inmiddels een bekend fenomeen, maar HET TUINPAD OP - IN NACHBARS GARTEN is uniek omdat deze stichting grensoverschrijdend werkzaam is.

Tweejaarlijks wordt een tuinengids uitgegeven. Het boekje heeft een handzaam formaat met 180 bladzijden op A5 formaat en is tweetalig (Nederlands en Duits). De gids bevat informatie over alle 120 aangesloten tuinen en van elke tuin een kleurenfoto. Met behulp van een kaartje, pictogrammen en teksten met praktische informatie zoals openingsdagen is snel te zien wat er verwacht kan worden. Alle aangesloten tuinen worden regelmatig door de stichting beoordeeld om de kwaliteit en de bezienswaardigheid te waarborgen.

Jaarlijks organiseert de stichting zgn. ‘Tuinenmarathons’ (lente, zomer, herfst). Tijdens een tuinenmarathon kunnen tuinliefhebbers zonder een vooraf gemaakte afspraak een selectie van de tuinen bezoeken. De lijst met deelnemende tuinen wordt voortdurend bijgewerkt en is te vinden op www.hettuinpadop.nl onder tuinagenda. Deze tuinen openen van 11-17 uur de tuinpoorten.

De herfsttuinenmarathon is dit jaar op 2 en 3 oktober. Het laatste weekend van dit jaar waarop tuinliefhebbers nog een keer hun hart kunnen ophalen bij een selectie van de tuinen van Het Tuinpad Op in Groningen, Drenthe en Noordwest Nedersaksen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 oktober 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: entree varieert, soms, gratis, soms vrije gift, soms entree.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader