geannuleerd

Guilty Pleasure Indoor

26 november, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met de knal-editie van november 2019 met 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo vers in het geheugen zijn we na een korte Corona- sabbatical eindelijk terug in de Martiniplaza. Want het is weer de hoogste tijd voor FEEST van de bovenste plank! 26 november 2021 zetten we Groningen weer finaal op z...

Lees meer

Met de knal-editie van november 2019 met 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo vers in het geheugen zijn we na een korte Corona- sabbatical eindelijk terug in de Martiniplaza. Want het is weer de hoogste tijd voor FEEST van de bovenste plank!


26 november 2021 zetten we Groningen weer finaal op zijn kop met het beste uit de 90's en 00's, happy hardcore madness en een knótsgekke show vol verrassingen en confettiwaanzin. Charly Lownoise en Mental Theo blazen ditmaal solo het dak eraf, dromen komen tot leven met 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jose vs. G-Spott treden sinds zeer lange tijd weer op en zo kunnen we nog even doorgaan!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 november 2021 : 20:00 - 1:30

Prijzen

Volwassenen : € 30.95

Toelichting: U betaald eerst een aanbetaling van 11 euro. Wanneer het festival definitief doorgaat dient u het resterende bedrag te betalen, deze kan variëren op basis van uw gekochte kaartje..

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 30,95

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader