Foxlane + POM

25 september, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Foxlane en POM voor dubbelconcert naar Simplon. Een vierkoppig collectief uit Nijmegen dat inspiratie haalt aan de andere kant van de Noordzee. Foxlane is goed op weg om de indiescene over te nemen. Met elke release weten deze boys weer een truc uit de kast te halen en een unieke sound tussen je tr...

Lees meer

Foxlane en POM voor dubbelconcert naar Simplon.

Een vierkoppig collectief uit Nijmegen dat inspiratie haalt aan de andere kant van de Noordzee. Foxlane is goed op weg om de indiescene over te nemen. Met elke release weten deze boys weer een truc uit de kast te halen en een unieke sound tussen je trommelvliezen te graveren. Dit was te merken aan de streaming hit single ‘Birmingham’, hun hommage aan de Britse megaserie Peaky Blinders. Sinds de release van hun debuut EP ‘All Quite Good Now’ in 2017 is de band gestroomlijnd in opmars en veroverden ze vele Nederlandse podia. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit wordt doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt. Verwacht de enerverende dansenergie van acts als Foals gecombineerd met de rockrauwkost van bijvoorbeeld Shame, Fontaines D.C. en Squid.

Naast Foxlane komen vanuit onze hoofdstad de vier heren en dame van POM. Een band die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Inspiratie wordt gehaald uit britpop en garagerock, waarmee de band een unieke mengelmoes maakt die ze ‘FUZZPOP’ noemen. Single ‘Down The Rabbit Hole’ is een perfect voorbeeld hiervan en scoort goed in de playlists van Spotify. Het leverde de band aandacht op bij 3FM en ze werden ook geboekt voor de Popronde in 2020, wat helaas niet kon doorgaan vanwege bekende redenen. Nu staan ze in de startblokken om weer live te spelen en nieuwe nummers te laten horen. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader