Dreamer

4 november 2021, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s ‘Here Am I’ en ‘Wildfire’ komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater. Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig te zijn geweest, besloot hij meer tijd met zijn twee kinderen...

Lees meer

Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s ‘Here Am I’ en ‘Wildfire’ komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater.

Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig te zijn geweest, besloot hij meer tijd met zijn twee kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is veel nieuw werk, wat in 2021 en 2022 zal worden uitgebracht. De nieuwe EP zal, net als de nieuwe theatertour, de naam ‘Dreamer’ dragen.

“Er wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt ‘Take Your Time Girl’ opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.”

Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in het theater… Dat belooft een prachtige avond te worden.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 4 november 2021 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 21.50

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 21,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen