De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!: aflevering 1 Honger

21 september t/m 9 oktober, Grunopark in HARKSTEDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

21 september starten de makers van de succesvolle theaterfeuilleton Uut de Hoogte met de driedelige productie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’. Het is de voortzetting van Verzet!, waarvan begin 2020 één aflevering werd gespeeld voordat het land op slot ging. Het zijn rare tijden...

Lees meer

21 september starten de makers van de succesvolle theaterfeuilleton Uut de Hoogte met de driedelige productie ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’.

Het is de voortzetting van Verzet!, waarvan begin 2020 één aflevering werd gespeeld voordat het land op slot ging. Het zijn rare tijden. Ook voor de leden van het Verzet! Na jarenlang in meerdere of (meestal) mindere mate succesvolle missies te hebben uitgevoerd tegen van alles en nog wat, zijn ze ineens aangemerkt als mensen ‘met een afstand tot de realiteit’. Omdat de overheid van mening is dat ook voor deze mensen een plek in de samenleving moet zijn, zijn ze opgenomen in een resocialiseringstraject. Onder begeleiding, en aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, wordt de groep in een pittoreske omgeving in Harkstede klaargestoomd voor terugkeer in de maatschappij. Of het werkt?

Aflevering 1: HONGER
De eerste aflevering van ‘De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet!’ zal te zien zijn van 21 september t/m 19 oktober op het Grunopark in Harkstede. Tickets zijn verkrijgbaar via www.strontzat.com. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de locatie, kom dus op tijd. Via onze website zullen we het publiek ook op de hoogte houden van eventuele corona-maatregelen.

Over Verzet!
De Miraculeuze Comeback van het Voormalig Verzet! is de nieuwe productie van Stichting SpeelGoud, de makers van Uut de Hoogte, en draait om de meest onbekende en onnozele verzetsgroep die Groningen nooit gekend heeft. Het feuileton bestaat uit 3 verschillende afleveringen die samen een verhaal vormen, maar ook prima los van elkaar te zien zijn

Lees minder

Links

Data en tijden

di 21 september 2021 : 21:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grunopark
Hoofdweg 163
9617 AD HARKSTEDE
050 5492092

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader