Carmina Burana

6 november 2021 t/m 7 november 2021, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Uitgevoerd door Raymond Janssen, het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ - tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 musici voeren het muzikal...

Lees meer

Uitgevoerd door Raymond Janssen, het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka.

Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ - tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 musici voeren het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling is nog steeds massaal. Een reprise in 2021 kan dan ook niet uitblijven.

Mede dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een intense belevenis. Het meest beroemde stuk uit de Carmina Burana is zonder twijfel ‘O Fortuna’. Het heeft anno 2020 een iconische status bereikt en is toegepast bij tientallen commercials, als basis voor hedendaagse hits en werd gebruikt bij films als Excalibur en The Doors. Dirigent Raymond Janssen presenteert tijdens zijn uitvoering van de Carmina Burana een overweldigende versie van dit spectaculaire nummer dat direct het hoogtepunt van het concert vormt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 november 2021 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 45.00

Toelichting: excl. servicekosten, prijs kan variëren op basis van rang.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 45,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen