Bij Robèrt... van Beckhoven

3 november, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatercollege door Robert van Beckhoven waarbij hij een theatrale foodexperience biedt. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX), visionair op het gebied van food, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexpe...

Lees meer

Theatercollege door Robert van Beckhoven waarbij hij een theatrale foodexperience biedt.

Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX), visionair op het gebied van food, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving met diverse lekkernijen.*

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Hij brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

We zien je uiteraard graag in ons restaurant maar vragen je wel om wat ruimte over te laten voor het lekkers dat wordt geserveerd tijdens de voorstelling.

* Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 3 november 2021 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 45.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 45,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader