Over de grens

27 mei t/m 31 juli, Mellemaheerd in BAD NIEUWESCHANS (parkeren Hamdijk 18)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

WEGENS SUCCES VERLENGD TOT EN MET 31 JULI. LAATSTE KAARTEN NU BESCHIKBAAR! Locatietheatervoorstelling ‘Over de Grens’ ‘Over de Grens’ is het verhaal over de opvang van vluchtelingen in de Tweede Wereldoorlog in het Oost-Groningse grensgebied. Een gebied waar geheimzi...

Lees meer

WEGENS SUCCES VERLENGD TOT EN MET 31 JULI. LAATSTE KAARTEN NU BESCHIKBAAR!

Locatietheatervoorstelling ‘Over de Grens’

‘Over de Grens’ is het verhaal over de opvang van vluchtelingen in de Tweede Wereldoorlog in het Oost-Groningse grensgebied.

Een gebied waar geheimzinnigheid en zwijgzaamheid de sleutel zijn voor het slagen van het verzet tegen het fascistische bewind.

‘Over de Grens’ is het waargebeurde verhaal van twee jonge kinderen uit Amsterdam. Zij werden in de hongerwinter in 1944 als evacués ondergebracht bij de heldhaftige boer Jan Kolder op een boerderij vlakbij de Duitse grens.

Deze twee Randstedelijke kinderen zien iets wat ze absoluut niet hadden mogen zien: een beeld, een ervaring die de rest van hun leven zou bepalen…

‘Over de Grens’ is een aangrijpende voorstelling over Oost-Groningen in 1944-1945, onder regie van Ruut Weissman en met indringende muziek van Rutger de Bekker.

Acteurs:
Albert Secuur, Ad van Kempen, Lucretia van der Vloot, Janna Adank, David van Uuden, Max Sietsema, figuranten en een speciale gast...

 

Randprogrammering

Naast de voorstellingen is er een uitgebreide randprogrammering met bustochten, vaartochten en concerten van Alex Vissering.

Meer informatie hierover op de bestelpagina.

 

Parkeren:

Parkeren is aan de Hamdijk tegenover nummer 18. Men kan het beste vanaf de A7 de afslag ‘Oudeschans’ nemen, van hieruit de borden volgen.

 

Lees minder

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 15:00

Toelichting: Kaarten -indien voorradig- voor zowel de concerten in Oudeschans als de voorstellingen Mellemaheerd zijn ook aan de kassa verkrijgbaar!

Waar is het?

Mellemaheerd
Hamdijk 18
9693 TB BAD NIEUWESCHANS

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
> Klik hier om je vraag te stellen