Sportcentrum Leek leek

De Schelp 35 9351 NV LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ben jij groot sportliefhebber en hou je wel van een beetje uitdaging? Mooi, want dan is Sportcentrum Leek voor jou geknipt. Op nog geen halfuurtje rijden vanuit Groningen staat in Leek een ultramodern sportcomplex waar jij als sportfanaat helemaal op je plaats bent.

Sportcentrum Leek beschikt onder meer over een fitnessruimte. Je kunt er tevens lessen volgen, zodat je disciplines als bodypump, grit en zumba feilloos onder de knie krijgt. Hou je niet zo van krachttraining? Dan bieden de acht moderne bowlingbanen je vast uitkomst!

Het Sportcentrum in Leek is een multifunctionele locatie!

Toegegeven, er zijn meer locaties waar je kunt sporten. Waarom je dan juist naar Sportcentrum Leek zou moeten gaan? Heel simpel eigenlijk. Vanwege de overdekte hal met een zandvlakte van 1.200 m² natuurlijk! Lekker beachvolleyballen of -voetballen met vrienden en vriendinnen zoals ze dat in Rio de Janeiro doen, maar dan nét iets dichter in de buurt. Heerlijk, toch?

Maar niet alleen voor "sport" is het sportcentrum in Leek de plek waar je moet zijn. Er worden ook te gekke sportgala's, wedstrijden en andere evenementen georganiseerd. Bekijk de kalender of bestel je kaarten via ons.

Alle Evenementen Sportcentrum Leek in LEEK

Hollands meezingfeest

27 nov., Sportcentrum Leek Leek € 24,00 Meer info

De route naar Sportcentrum Leek

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV LEEK

Op zoek naar de leukste evenementen in Groningen? Kijk snel bij een van de andere locaties: