Festivals in het Noorden 2019

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Wij trappen af met Chillin Fields!

Yes, de mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur: de zomer en dus ook het festivalseizoen! Eindelijk, want wat is er nou leuker dan met vrienden in de buitenlucht genieten van de allerbeste optredens? Precies. Niets! Daarom zetten wij speciaal voor jou de allerbeste festivals en gaafste evenementen van het noorden op een rijtje. Hier komen ze: We trappen af met Chillin Fields. Dit driedaagse evenement begint op vrijdag 17 mei en vindt plaats op het festivalterrein aan de Veldstreek in Zevenhuizen. In de prachtige natuur genieten van de beste muziek. Wie wil dat nou niet? Op vrijdag staat het programma in het teken van Boer'nrock, op zaterdag 70/80's Fever Classics en zondag Rembrandtsplein Live. Wil je het zelf beleven? Bestel dan nu snel je kaarten! Dat smaakt naar meer, hè?


Chillin Fields 2019

Het leven vier je in Stoke City

13, 14, 15 juni 2019. Drie dagen lang festival in alle smaken. VIVA LA VIDA! Lekker eten, koele drankjes en de beste én gekste muziek van Nederland. De top line-up in de nieuwe gloednieuwe mainstage tent en heel veel surprise acts en local heroes in de 2 nieuwe thematenten; de 'Big Tent' en de 'Party Church'. Dat is Stoke City Live. Waar je naartoe gaat met je vrienden en er heel veel nieuwe bij krijgt.


Meer info of kaarten bestellen?

De zomer top afsluiten? Kom naar Glemmer Beach in Lemmer

Het muziekspektakel barst op donderdag 22 augustus los! Gehouden op het strand van het Friese plaatsje Lemmer schotelt dit festival jou alleen de allerbeste artiesten voor. Inderdaad, op het strand! Hoe vet is dat?

Geniet met je voetjes in het zand en een cocktail in de hand van topacts. De line-up is dit jaar ook weer spectalair en bestaat uit onder meer UB40 Ft Ali Campbell & Astro, Clouseau en Nielson. Topmuziek op een toplocatie!  Beleef na een schitterende zomerdag vol muziek, tot slot op het strand van de prachtige zonsondergang. Dat wil je echt meemaken! 

 


Kom jij naar Glemmer 2019?