De leukste evenementen locaties in Drenthe?

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

De leukste evenementen locaties in Drenthe?

Wie aan Drenthe denkt, denkt aan hunebedden en wellicht aan het beeld van Bartje Bartels. Wie? Bartje! Je weet wel, dat kereltje die ‘nie veur brune bonen’ bidt. In zijn provincie is van alles te beleven. Onlangs werd het voormalige dierenpark in Emmen omgeturnd tot Wildlands Adventure Zoo en ook in de rest van de provincie staat men niet stil. Lees hieronder over de leukste evenementen Drenthe!

TT Circuit ( ASSEN )

Ben jij een echte snelheidsmaniak, hou je van ronkende motoren en krijg je niet genoeg van de geur van asfalt en rubberen banden? Mooi, want in dat gevalis het TT Circuit in Assen voor jou the place to be. Autoraces en motorraces op het hoogste niveau ter wereld worden er verreden en daar kun jij als toeschouwer bij zijn. Trap je liever zelf het gaspedaal in? Ook dat kan. Klim op die motor en treed in de remsporen van Valentino Rossi, want wat is er voor een raceliefhebber nou mooier om zelf over het heilige asfalt van het TT Circuit te scheuren?

Theater DNK ( ASSEN )

Hét culturele centrum van Drenthe. In dit splinternieuwe en multifunctionele gebouw in Assen is van alles te beleven. Het gebouw huisvest onder andere het Drents Museum en de Openbare Bibliotheek, maar dat is niet alles. In de moderne bioscoop draaien de beste films van dit moment. Lekker achterover leunen, bak popcorn on the side en kijken maar. Wie doet je wat? Of bezoek je liever theater voorstellingen? No problem, want ook dan zit je bij De Nieuwe Kolk gebakken.

De Bonte Wever ( ASSEN )

Een subtropisch zwembad, verschillende soorten sauna’s, een uitgebreide fitnessruimte en zes bowlingbanen onder één en hetzelfde dak? Het bestaat en wel in Assen. Bij de Bonte Wever. Bovendien is de ligging perfect. Geen nauwe straatjes om plaats van bestemming te bereiken, maar grenzend aan de A28. Geen drukke binnenstad, maar liggend aan het rustgevende Asserbos. Even helemaal weg. Dat wil jij toch ook?

ATLAS Theater ( EMMEN )

Naast het uitgebreide aanbod op het gebied van cabaret, dans, musical, muziek, opera én toneel, heeft het Atlas Theater jou nog iets unieks te bieden. Wat precies? Klassieke concerten. Begin de zondag zorgeloos door je te laten bedwelmen met de mooiste klassieke klanken. Fijner kun je je dag niet beginnen en het mooie is: je hebt de rest van de dag nog voor de boeg! Bezoek ’s middags bijvoorbeeld nog Wildlands Adventure Zoo voor de ultieme natuurbeleving. Pluk de dag!

De Tamboer ( HOOGEVEEN )

‘Podium voor passie’, valt er te lezen op de website van De Tamboer en daar is geen woord aan gelogen. De hoofdrol wordt gespeeld door jou, de gast. Evenementen uit jouw favoriete genre staat op het programma, want de agenda bulkt over van de meest uiteenlopende evenementen. Cabaret-, dans-, musical- of muziekliefhebber? De Tamboer heet je van harte welkom. Ook als je op je zoon, dochter, neefje of nichtje moet passen en thuis alle kinderfilms al hebt gezien is ‘De Tamboer’ de oplossing. In het Noorden van het land denk je wellicht niet meteen aan Drenthe, wanneer je aan de grootste events denkt... Op de TT van Assen na, maar dan hebben wij het natuurlijk over een van de grootste evenementen in Nederland. Naast de TT heeft Assen maar ook Drenthe als provincie erg veel te bieden. Van lokaal cabaret en theater tot internationale artiesten. Wij zeggen; ga vooral eens naar Drenthe en geniet van al het moois!

Wildlands Adventure Zoo ( EMMEN )

Wildlands, voluit Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een dierenpark in Emmen. Het park heeft een oppervlakte van 24 hectare en is opgedeeld in drie gethematiseerde gebieden: Jungola, Serenga en Nortica.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Klik hier om je vraag te stellen

Veilig tickets bestellen of aanbieden?

Veilig online tickets, kaarten of toegangskaarten bestellen? Ja dat kan! Bij ons ben jij 100% verzekerd van je bestelde tickets. Als onderdeel van NDC Mediagroep BV verzekeren wij jou dat je veilig kunt bestellen. Vanuit je luie stoel, op kantoor of vanaf je telefoon. Maar wij bieden niet alleen tickets aan, je kunt ook gemakkelijk en snel een evenement aanmelden. Dit kan via onze partner Uitservice. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk alle evenementen Meld uw evenement aan